LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO 100-ečiui… Šeimų sporto šventė gimnazijoje

LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO 100-ečiui… Šeimų sporto šventė gimnazijoje

2018-02-01 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Sausio 27-ąją, kitaip nei įprastą savaitgalį, gimnazijoje šurmuliavo sporto aistruoliai. Mokiniai ir jų tėveliai susibūrė į tradicine tapusią Šeimų sporto šventę. Šventė gimnazijoje rengiama jau penktus metus iš eilės, tačiau šiais metais ji skirta Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui: „Telkdami šeimą ir bendruomenę, gyvendami sveikai  ir  atsakingai galime sukurti gražesnę ateities Lietuvą!”.
Gimnazijos direktorei Kristinai Bajevienei paskelbus šventės pradžią, iš trijų narių suformuotos komandos startavo nuotaikingose rungtyse. Komandos žavėjo savo įvairumu: nuo mažiausiųjų darželinukų iki solidžiai atrodančių tėčių. Buvo linksma ne tik dalyvauti, bet ir stebėti mažų bei didelių pastangas kuo greičiau ir kuo išradingiau atlikti užduotis. Viso renginio metu netrūko geros nuotaikos, azarto, komandinės vienybės. Renginio pabaigoje nei viena šeima neliko be apdovanojimo: vieni buvo nenugalimi tam tikrose rungtyse, kiti įvertinti už aktyviausią dalyvavimą, dar kiti pripažinti draugiškiausiais, linksmiausiais ar išradingiausiais.
Šventę vainikavo Lietuvos Respublikos vėliavos fone užfiksuota visų renginio dalyvių vienybės akimirka – „Už Lietuvą!”.
Dėkojame šventę organizavusiems kūno kultūros mokytojams Žilvinui Žygei ir Rūtai Diržinauskienei, visiems šventės dalyviams, už užfiksuotas renginio akimirkas dėkojame Agnei Našlėnienei ir Aidai Lukšienei. 
Skip to content