Baigėme mokslo metus…😊

Baigėme mokslo metus…😊

2023-06-19 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Birželio 16-osios rytą 5-IIIG klasių mokiniai buvo pakviesti į IGa ir IGb klasių organizuotą mokslo metų baigimo šventę.
J. S. Bacho „Tribalse fuga“ šventę pradėjo IGa klasės mokinė Jonė, po atlikto muzikinio kūrinio visi šventės dalyviai pakviesti sugiedoti Lietuvos Respublikos himną, gimnazijos direktorei perduota visus mokslo metus greta mokyklos kabėjusi Lietuvos Respublikos vėliava.
Tradiciškai mokslo metų baigimo proga visus susirinkusius pasveikino gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė, pagyrimo raštais už labai gerą ir gerą mokymąsi, sportinius pasiekimus apdovanojo 5-IIIG klasių mokinius.
Dieną prieš šventę – ketvirtadienį gimnazijoje vyko Mokinių tarybos organizuotos orientacinės varžybos, taigi apdovanoti jų dalyviai ir nugalėtojai. Muzikinį kūrinį susirinkusiems dovanojo gimnazijos muzikos grupės „1.5 chaoso“ atlikėjai.
Svarbiausiu šventės akcentu tapo IIG klasių mokinių pagrindinio ugdymo programos baigimas ir pagrindinio išsilavinimo įgijimas. Dešimtokus sveikino klasių vadovės Aida Lukšienė ir Rūta Diržinauskienė, šventės organizatoriai paskelbė nominacijas ir nominantus apdovanojo atminimo medaliais bei pačių gamintais gėlių žiedais, parodytas filmukas apie spalvingą dešimtokų mokyklinį gyvenimą. Savo paruoštą muzikinį pasirodymą parodė, padėkos žodžius tarė ir patys dešimtokai.
Apibendrinant mokslo metų patirtis ir atradimus visi pakviesti pažiūrėti nuotaikingo filmuko apie įvykusias keliones, konkursus, sporto varžybas bei daugybę kitų turiningų veiklų.
Užbaigti renginio į sceną lipo IGa ir IGb klasių mokiniai, kurie sudainavo dainą „Mūsų dienos kaip šventė“ ir pakvietė visus mokslo metus tradiciškai užbaigti gimnazijos himnu.
Saugios ir turiningos vasaros!☀️
Skip to content