Susitikimai

Susitikimai

2016-06-03 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Mokslo metams artėjant į pabaigą pradžiugino vietos gyventojų Simo Ramučio Petrikio ir Sigito Mecelicos iniciatyva suorganizuoti mūsų gimnazijos mokinių susitikimus su įvairių sričių specialistais, siekiant praplėsti mokinių pažinimo ribas, palengvinti apsisprendimą renkantis profesiją, pasikalbėti aktualiomis temomis.

Susitikimų ciklą pradėjo gegužės 18 d. gimnazijoje viešėję Žaliosios politikos instituto prezidentas Remigijus Lapinskas, skaitęs paskaitą apie klimato kaitą. Gegužės 19 d. dalyvavome susitikime su lazerinių ir optinių technologijų įmonės UAB "Optronika" direktoriumi, fizikos mokslų daktaru Viktoru Vaičikausku. Birželio 1-ąją Vaikų gynimo dienos proga dalyvavome netradicinėje muzikos pamokoje su operos solistais Rasa Juzukonyte, Deividu Staponkum bei koncertmeistere Aušra Motuziene.

Dėkojame susitikimų iniciatoriams ir svečiams už tai, kad esate neabejingi Lietuvos ateičiai – mūsų jaunimui. Tikimės, kad prasidėjusį bendradarbiavimą sėkmingai tęsime ir ateinančiais mokslo metais.

Skip to content