Mokslo metų baigimo šventė

Mokslo metų baigimo šventė

2016-05-31 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Gegužės 31 d. mokslo metus baigė ir pasitiko atskubėjusią vasarą gimnazijos priešmokyklinukai, pradinukai ir penktokėliai. Šia proga mūsų mažiausius, jų tėvelius ir mokytojas pakvietėme į šventę gimnazijos aktų ir sporto salėje.
Šventės pradžioje turiningos vasaros, gero poilsio visiems linkėjo gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė, tradiciškai patys stropiausi apdovanoti pagyrimo raštais už labai gerą ir gerą mokymąsi. Savo įgyta pirmąja mokykline patirtimi dalijosi priešmokyklinukai – džiaugėmės gražiu jų  pasirodymu scenoje.
Likusi renginio dalis skirta pradinio ugdymo programą baigusiems bei pradinį išsilavinimą įgijusiems ketvirtokams – jiems įteikti pradinio išsilavinimo pažymėjimai. Šia svarbia proga ketvirtokus sveikino jų mokytoja Irma Zimnickienė, tėveliai, sceninį pasirodymą paruošė bei dovanėles dovanojo trečiokai. Tradiciškai, ar pasiruošę ketvirtokai jų laukiantiems kitų mokslo metų išbandymas, tikrino penktokai. Šį kartą penktokų organizuotame žinių patikrinime dalyvavo ir mokytojos Juditos Misevičienės vadovaujamos teatro studijos „Moderato“ mažieji artistai, pristatę spektaklį „Pirštinė“. Ketvirtokai, stebėdami spektaklį, turėjo atlikti penktokų sugalvotas užduotis ir vėliau jas pristatyti scenoje. Ketvirtokai paruošė ir savo atsisveikinimo su pradine mokykla programėlę, o renginį gražia daina bei ketvirtokams teikiamomis gėlėmis ir atvirukuose užrašytais palinkėjimais užbaigė penktokai.
Palinkėję gražios vasaros  tarėme iki pasimatymo rugsėjį!

Navigacija tarp įrašų

Skip to content