Tarpmokyklinis tinklinio turnyras

Tarpmokyklinis tinklinio turnyras

2015-03-16 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Kovo 12 d.  gimnazijoje vyko tarpmokyklinis tinklinio turnyras, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Sulaukėme svečių iš Vilniaus rajono Paberžės „Verdenės“ ir Marijampolio Meilės Lukšienės gimnazijų bei Širvintų rajono Gelvonų vidurinės mokyklos. Dalyvaujančių žaidėjų amžius buvo neribojamas, tad aikštelėje susirinko visų mokyklų stipriausi žaidėjai ir žaidėjos. 6 komandos (4 vaikinų ir 2 merginų) žaidė iki 2 pergalių po 25 taškus. 

Turnyrą pradėjo mūsų gimnazijos ir Paberžės 7 – 8 klasių vaikinai draugiškomis rungtynėmis. Naujai susibūrusiai mūsų komandai šį kartą teko pripažinti varžovų pranašumą. Visos kitos vaikinų varžybos buvo labai emocingos, kiekvieną setą kova vyko taškas į tašką. Visi varžovai pasirodė beveik vienodo fizinio pajėgumo ir meistriškumo. Tik merginų komandos žaidė šiek tiek ramiau. Čia lyderio poziciją visų rungtynių metu išlaikė mūsų gimnazijos merginos.

Po smagių, nuotaikingų varžybų gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė komandoms įteikė nugalėtojų taures ir diplomus. Širvintų rajono Gelvonų vidurinės mokyklos vaikinai išsivežė namo trečios vietos apdovanojimus, Marijampolio Meilės Lukšienės gimnazija iškovojo antrąją vietą, o svečiai iš Paberžės iškovojo turnyro nugalėtojų taurę. Mūsų vaikinų komanda šiais metais liko ketvirta.  Merginų grupėje pirmą vietą iškovojo mūsų „žvaigždučių“ rinktinė, Paberžės „Verdenės“ gimnazijos merginoms liko antroji vieta.

Džiugu, kad šios varžybos jau tampa tradicija, tiek žiūrovams, tiek dalyviams suteikiančia daug geros nuotaikos ir emocijų. Tikimės, kad ateinančiais metais svečių sulauksime dar daugiau, o ir mūsų komandos bus nusiteikusios pakovoti rimčiau.

Kūno kultūros mokytoja Rūta Diržinauskienė

Skip to content