Dėkojame už gerumą…

Dėkojame už gerumą…

2014-12-22 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Artėjant  šv. Kalėdoms mūsų gimnazijoje vyko gerumo akcija  „Įžiebk šypseną vaiko akyse”, kurios tikslas – nudžiuginti dovanomis Vilniaus r. Nemenčinės vaikų ir paauglių socialinio centro vaikus. Kalėdos yra tikriausios tuomet, kai jas švenčiame dovanodami meilę tiems, kam jos labiausiai reikia.

Norime pasidžiaugti, kad visa gimnazijos bendruomenė susivienijo ir aktyviai dalyvavo akcijoje – aukojo higienos reikmenų (šampūno, kūno prausiklio, muilo, dezodoranto, dantų pastos ir pan.), žieminių aksesuarų (kepurių, pirštinių, šalikų), būtiniausių mokyklinių prekių (sąsiuvinių, rašymo priemonių, pieštukų, flomasterių, kreidelių ir pan.). Mokiniai labai aktyviai gamino sveikinimo atvirukus, juose rašė nuoširdžius palinkėjimus.

Norime visiems akcijos dalyviams, o ypatingai vaikams bei jų tėveliams, padėkoti už gerumą ir artėjančių švenčių proga palinkėti tikėjimo, vilties ir meilės. Solidarumas daro mus žmonėmis, solidarumas gali ir turi būti orientuotas ne tik į materialines, bet ir į dvasines vertybes.

Socialinė pedagogė metodininkė Aida Lukšienė

Skip to content