Tarpmokyklinis tinklinio turnyras, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti

Tarpmokyklinis tinklinio turnyras, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti

2014-03-26 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Kovo 20 dieną  mūsų mokykloje vyko tarpmokyklinis tinklinio turnyras, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai atminti. Sulaukėme svečių iš Paberžės „Verdenės“ bei Širvintų rajono Gelvonų vidurinių mokyklų. 

Dalyvaujančių žaidėjų amžius buvo neribojamas, taigi sporto aikštelėje susirinko visų mokyklų stipriausi žaidėjai ir žaidėjos. 5 komandos (3 berniukų ir 2  mergaičių) žaidė iki 2 pergalių po 25 taškus. Visos berniukų varžybos buvo įtemptos, labai emocingos, kiekvieną setą kova vyko taškas į tašką. Visi varžovai pasirodė beveik vienodo fizinio pajėgumo ir meistriškumo. Tik merginų komandos žaidė šiek tiek ramiau. Čia lyderio pozicijos nepaleido mūsų mokyklos mokinės.

Po smagių, nuotaikingų varžybų komandos pasidalino taures ir diplomus: Širvintų rajono Gelvonų vidurinės mokyklos berniukai išsivežė namo trečios vietos apdovanojimus, mūsų mokyklos komanda atsiėmė antrosios vietos apdovanojimus, o svečiai iš Paberžės – turnyro nugalėtojų taurę. Merginų grupėje pirmą vietą iškovojo mūsų mokyklos „žvaigždučių“ rinktinė, na o Paberžės „Verdenės“ vidurinės mokyklos mergaitėms liko antroji vieta.

Šios varžybos tiek žiūrovams, tiek dalyviams suteikė daug geros nuotaikos ir emocijų. Tikimės, kad šis turnyras taps mūsų tradicija ir ateityje mes sulauksime daugiau svečių.

Kūno kultūros mokytoja Rūta Diržinauskienė

Skip to content