Sveikiname su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena!🌼☘️🐞

Sveikiname su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena!🌼☘️🐞

2024-03-11 Be kategorijos 0
Sveikiname su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena!🌼☘️🐞 Linkime šventiškos dienos, kupinos džiaugsmo, pasitikėjimo, bendrystės ir LAISVĖS, suteikiančios mums galimybę patiems kurti savo valstybę!
Minėdami šią svarbią datą, nusprendėme nupinti šventinį rūbą Laisvės medžiui – 1989 m. Maišiagalos miestelyje Lietuvos valstybės atkūrimo proga pasodintam ąžuolui. kuris per 35-erius metus tapo tikru galiūnu! Apdarą Laisvės medžiui savo rankomis pynėme visą savaitę, o saulėtą penktadienio vidudienį mažiausieji ir didesni bendruomenės nariai papuošė jį artėjančios šventės proga.
Gimnazijos vyresniųjų klasių mokiniai turėjo galimybę dalyvauti išskirtinėje istorijos pamokoje – susitikime su Nepriklausomybės Akto signatare, Signatarų klubo prezidente Birute Valionyte. Signatarė papasakojo, kaip Roko maršai, Lietuvos žaliųjų judėjimas, Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdis, Baltijos kelias atvedė Lietuvą į Kovo 11-ąją. Viešnia priminė gimnazistams, kad laisvė neįmanoma be atsakomybės – kokią kuriame savo valstybę dabar ir kokia ji bus ateityje, priklauso nuo mūsų…
Švęskime LAISVĘ!🫶
Skip to content