Filmukų konkursas „Netapk prekybos žmonėmis ir smurto auka“

Filmukų konkursas „Netapk prekybos žmonėmis ir smurto auka“

2018-12-17 Be kategorijos 0

Vilniaus rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai, vykdydami prevencijos projektą „Mano savisauga“ ir palaikydami Šv. Mortos iniciatyvą, organizavo bendrojo ugdymo mokyklų filmukų konkursą „Netapk prekybos žmonėmis ir smurto auka“. Konkurso tikslas – supažindinti mokyklų bendruomenes su prekybos žmonėmis ir smurto problemomis, atkreipti moksleivių dėmesį į šias problemas, padėti jauniesiems Lietuvos gyventojams atpažinti grėsmes, išmokyti apsaugoti save ir aplink esančius bendraamžius. Šiais metais konkurse dalyvavo socialinė pedagogė Aida Lukšienė ir IIG klasės mokiniai: S. Kuoraitė, K. Narbutaitė, K. Kovalevskytė, O. Kaziukonis ir D. Zaborovskij.

Iš penkių dalyvavusių Vilniaus rajono mokyklų, pirmąją vietą laimėjo mūsų gimnazijos mokinių komanda, antrąją vietą – Paberžės „Verdenės“ gimnazija, trečiąją vietą – Maišiagalos Juzefo Obrembskio gimnazija. Džiaugiamės mokinių sėkme ir vertingais prizais!

Filmukų konkursas „Netapk prekybos žmonėmis ir smurto auka“

Vilniaus rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai, vykdydami prevencijos projektą „Mano savisauga“ ir palaikydami Šv. Mortos iniciatyvą, organizavo bendrojo ugdymo mokyklų filmukų konkursą „Netapk prekybos žmonėmis ir smurto auka“. Konkurso tikslas – supažindinti mokyklų bendruomenes su prekybos žmonėmis ir smurto problemomis, atkreipti moksleivių dėmesį į šias problemas, padėti jauniesiems Lietuvos gyventojams atpažinti grėsmes, išmokyti apsaugoti save ir aplink esančius bendraamžius. Šiais metais konkurse dalyvavo socialinė pedagogė Aida Lukšienė ir IIG klasės mokiniai: S. Kuoraitė, K. Narbutaitė, K. Kovalevskytė, O. Kaziukonis ir D. Zaborovskij.Iš penkių dalyvavusių Vilniaus rajono mokyklų, pirmąją vietą laimėjo mūsų gimnazijos mokinių komanda, antrąją vietą – Paberžės "Verdenės" gimnazija, trečiąją vietą – Maišiagalos Juzefo Obrembskio gimnazija. Džiaugiamės mokinių sėkme ir vertingais prizais!

Posted by Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazija on 2018 m. gruodžio 17 d., pirmadienis

Skip to content