Kalėdinė gerumo akcija „Šilumos kibirkštėlė“

Kalėdinė gerumo akcija „Šilumos kibirkštėlė“

2018-01-03 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Adventas – susikaupimo, laukimo ir susitaikymo metas. Maži ir dideli trokšta meilės bei šilumos. Kalėdos yra tikriausios tuomet, kai jas švenčiame dovanodami meilę tiems, kam jos labiausiai reikia. Tad gruodžio mėnesį gimnazijos socialinė pedagogė Aida Lukšienė bei gimnazijos mokinių taryba pakvietė bendruomenę prisijungti prie Kalėdinės akcijos „Šilumos kibirkštėlė“. Savo širdies šiluma nusprendėme pasidalinti su našlaičiais iš Vilniaus r. Geisiškių kaimo šeimos ir vaiko gerovės centro, Maišiagalos miestelio vienišais senoliais, paremti nuspręsta ir beglobių gyvūnų prieglaudą.
Gimnazijos bendruomenės nariai – darbuotojai, vaikai, jų tėveliai aktyviai dalyvavo akcijoje, kurios metu dovanojo dovanėles bei būtiniausius reikmenis našlaičiams, senoliams bei beglobiams gyvūnams. Prieš Kalėdas į Geisiškių kaimo šeimos ir vaiko gerovės centrą vyko ne tik mokiniai, bet ir jų šeimos nariai. Mūsų gimnazijos vaikai pamatė centro našlaičių gyvenimo sąlygas, drauge su jais žaidė bei artimiau susipažino prie vaišių stalo. Kitą dieną grupė IG klasės mokinių su mokytojomis A. Lukšiene ir D. Petkauskiene lankėsi pas Maišiagalos miestelio vienišus senolius. Mokiniai su mokytojomis ne tik įteikė jiems Kalėdines dovanėles, bet ir pradžiugino pačių atliktu Kalėdiniu muzikiniu kūriniu (video galite pažiūrėti čia). 
Solidarumas daro mus žmonėmis, solidarumas gali ir turi būti orientuotas ne tik į materialines, bet ir į dvasines vertybes…
 
 
 
Skip to content