„DEŠIMT MONOLOGŲ“ buvo išklausyti Vilniaus Simono Daukanto gimnazijoje

„DEŠIMT MONOLOGŲ“ buvo išklausyti Vilniaus Simono Daukanto gimnazijoje

2017-05-02 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Balandžio 25 d. mūsų gimnazijos teatro studija viešėjo Vilniaus Simono Daukanto gimnazijoje, kur pristatė bendraautorinio teatro principu sukurtą darbą „Vienas dialogas, du eilėraščiai ir septyni monologai arba dešimt dalykų, kurie mus jaudina“. Teatro mokytoja Judita Misevičienė nuoširdžiai dėkoja Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos bendruomenei už bendradarbiavimą gerosios patirties sklaidos tikslu, šiltą sutikimą ir dalinasi pačiais ryškiausiais įspūdžiais.
„Jų salė labai graži ir jauki. Mums visiems buvo labai malonu pristatyti savo bendrautorinį projektą pilnoje rimtų žiūrovų salėje. Nepaprastą įspūdį paliko tai, kaip žiūrovai atidžiai mūsų klausėsi. Noriu padėkoti už, mano akimis žiūrint, fenomenalią pagarbą besiruošiantiems pasirodyti – niekas nesiveržė į salę, kol nedavėme ženklo, kad mes jau pasiruošę, nors durys buvo atrakintos, o koridorius – sausakimšas. Fantastika.
Pokalbis po pasirodymo, į kurį maloniai mus ir savo mokinius pakvietė teatro mokytoja Silvija Stonkutė, greičiausiai jos betarpiško bendravimo dėka, užsimezgė lengvai ir sklandžiai: netrūko nei klausimų, nei pasidalinimo įspūdžiais ir gerąja patirtimi. Labiausiai džiugina tai, kad išgirdome ir konstruktyvios, argumentuotos kritikos, kurią permąstysime ir bandysime į ją atsižvelgti ateityje.
Dėkoju visiems, prisidėjusiems prie šio įvykio: atsakingiems mūsų gimnazijos meninio žodžio sklaidos riteriams ir fėjoms, Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos teatro mokytojai Silvijai Stonkutei, informacinių technologijų mokytojui Martūnui Dainiui, vaikinukui, talkinusiam man prie aparatūros, visiems padėjusiems paruošti salę ir į ją sugužėjusiems bei, žinoma, direktoriaus pavaduotojai ugdymui Daivai Savčiukienei, kuriai kaip padėkos ir prisiminimo ženklą padovanojome grafiko Valdo Misevičiaus darbą "Vėjas VI", linkėdami toliau sėkmingai dirbti, o visiems mokiniams – tikėti savo kūrybinėmis galiomis.
Džiaugčiausi galėdama pratęsti bendradarbiavimą, todėl gimnazijos vardu maloniai pakviečiau Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos teatro studiją atvykti pas mus į svečius su savo pasirodymu. Nekantriai lauksime kitų susitikimų ir pokalbį apie kūrybą bei jos kelyje pasitaikančius iššūkius, tikiuosi, būtinai pratęsime.“  
 
Teatro mokytoja Judita Misevičienė
Skip to content