Metų šokių renginys „Šokio-klipo parodija.lt“

Metų šokių renginys „Šokio-klipo parodija.lt“

2016-11-25 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Lapkričio 18-ą dieną mūsų  gimnazijoje vyko 5-IVG klasių šokių vakaras „Šokio-klipo parodija.lt“. Kiekviena klasė, pagal burtų keliu ištrauktą ar pasirinktą klipą, turėjo paruošti savitą nuotaikingą šokio – klipo versiją.
Į šventę gausiai susirinkę žiūrovai: tėvai, mokytojai, esami ir buvę gimnazijos mokiniai, audringais plojimais palaikė dalyvius. Pasirodymai buvo išties kūrybingi, juos vertino komisija, kuri renginio pabaigoje išrinko  nugalėtojus. Trečią vietą laimėjo renginio debiutantai – penktokai, antroji vieta atiteko išties puikiai pasirodžiusiai IVG klasės komandai, na o nugalėtojais jau ne pirmą kartą tapo septintokai. Nugalėjusios klasės apdovanotos specialiomis prizinėmis taurėmis, padėkos raštais ir saldumynais. Visi kiti dalyviai džiaugėsi gautomis saldžiomis dovanėlėmis.
Po renginio visi mokiniai pakviesti į diskoteką, kurią vedė kviestas didžėjus. Diskotekoje linksminosi ir miestelio jaunimas.
Renginį organizavusi IIG klasė dėkoja visiems mokiniams už aktyvų dalyvavimą, o mokytojams ir jauniesiems šauliams už pagalbą prižiūrint tvarką diskotekoje.
IIG klasės vadovė Audronė Vaitkevičienė
 
Skip to content