Šeimų sporto šventė

Šeimų sporto šventė

2016-02-01 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Sausio 30 d. gimnazijoje įvyko jau trečioji, tradicine tapusi šeimų sporto šventė. Susirinko negausus, tačiau sportiškai ir šventiškai nusiteikusių dalyvių būrys. Džiaugiamės ankstesnių metų šventėse matytais veidais bei šių metų šventės debiutantais. Šventės pradžioje jos dalyvius sveikino, sportinės sėkmės bei gero laiko  linkėjo gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė. Vėliau komandos, sudarytos iš 3 narių (ne mažiau dviejų šeimos narių ir vieno draugo, kaimyno ar giminaičio), varžėsi linksmųjų estafečių, smiginio ir greitojo snaiperio rungtyse. Burtai lėmė, kuriai komandai teks pirmiesiems, o kuriai paskutiniesiems įveikti estafetes ar išbandyti rankos miklumą bei akies taiklumą.

Visų rungčių nugalėtojai apdovanoti diplomais bei atminimo medaliais, bendroje taškų įskaitoje daugiausiai taškų surinkusiai Romančenko šeimai jau trečius metus iš eilės įteikta nugalėtojų taurė. Be apdovanojimo neliko nei viena šventėje dalyvavusi šeima, apdovanotos ne tik prizines vietas užėmusios komandos, bet ir linksmiausia, draugiškiausia, aktyviausia bei išradingiausia šeimos.

Dėkojame šventę organizavusiems kūno kultūros mokytojams Rūtai Diržinauskienei bei Žilvinui Žygei, šventėje dalyvavusiems tėveliams, mokiniams, jų broliukams ir sesutėms, į šventę atvykusiems klasių vadovams. Tikimės, kad drauge praleista savaitgalio popietė buvo šilta, turininga bei įkvepianti panašiems susitikimams.

 

Skip to content