Trečiokų šventė „Kalėdinė žvaigždelė“

Trečiokų šventė „Kalėdinė žvaigždelė“

2016-01-04 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Gruodžio 23 d. rytą trečiokai džiaugsmingai šurmuliuodami ruošėsi kalėdinei šventei. Dvyliktą valandą tėvelius, senelius ir kitus svečius sukvietėme į gimnazijos aktų-sporto salę. Svečius pradžiuginome vaidinimu „Kalėdiniai Freken Bok sapnai“. Kadangi auklė Freken Bok buvo didelė miegalė ir niekaip negalėjo pabaigti nykštukams skaityti pasakos, tai pasaką teko kurti gerajam burtininkui.

Į savo pasaką burtininkas pakvietė Raudonkepuraitę, kurią vėliau teko gelbėti nuo vilkų. Garsiai burgzdamas atskrido Karlsonas, ieškodamas šešių tortų su viena žvakute, o liūtai, lokiai ir zuikis vaikėsi lapę, kuri buvo skolinga liūtui penkias vištas. Rožė grojo gitara, burtininkas fleita, o mažasis princas bandė prisijaukinti lapę. Visi veikėjai smagiai dainavo kalėdines daineles. Net Freken Bok katė Matilda stebėjosi ir džiaugėsi įdomia burtininko pasaka.

Po pasirodymo trečiokus aplankė Kalėdų Senelis. Vaikai turėjo atlikti Senelio užduotis, kartu žaidė, šoko ir, žinoma, gavo dovanų. Šventę pratęsėme klasėje prie gausiai vaišėmis nukrauto stalo.

Didelis ir nuoširdus ačiū trečiokų tėveliams, padėjusiems organizuoti tokią šaunią šventę.

Trečios klasės mokytoja Sonata Verbaitienė

Skip to content