Startuoja gerumo akcija „Įžiebk šypseną vaiko akyse!“

Startuoja gerumo akcija „Įžiebk šypseną vaiko akyse!“

2014-11-21 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Artėjant gražiausiai metų šventei šv. Kalėdoms, Vilniaus rajono socialiniai pedagogai skelbia akciją  „Įžiebk šypseną vaiko akyse”, kurios tikslas nudžiuginti dovanomis Vilniaus r. Nemenčinės vaikų ir paauglių socialinio centro vaikus. Nebūkime abejingi, padėkime likimo nuskriaustiems vaikams bei išpildykime jų svajones!

Tai jau antroji akcija, kurią organizuoja socialinių pedagogų metodinio būrelio nariai. Praeitais metais dovanomis nudžiuginome Vilniaus r. Šeimos ir vaiko krizių centro Kalveliuose vaikučius. Nesvarbu, ar padedama našlaičiams, ar sunkiai sergantiems vaikams, ar nepasiturintiems ir skurstantiems dėl kitų priežasčių, aukodami be jokio atlygio suteikiame džiaugsmą ir paramą kitiems bei patys pajaučiame dalijimosi, aukojimo džiaugsmą. Todėl pagalba, aukojimas, nebūtinai tik pinigų, bet laiko, žinių, savo širdies, yra kiekvieno žmogaus rūpestis. Solidarumas daro mus žmonėmis, solidarumas gali ir turi būti orientuotas ne tik į materialines, bet ir į dvasines vertybes.

Mielieji, nebūkime abejingi, padėkime likimo nuskriaustiems vaikams bei išpildykime jų svajones! Kviečiame visus prisijungti prie akcijos ir skleisti gerumą savo bendruomenėje. Visi kartu padovanokime Kalėdas mūsų mažiems bičiuliams.

Centro vaikučiams labiausiai reikia būtiniausių higienos priemonių (šampūno, kūno prausiklio, muilo, dezodoranto, dantų pastos ir pan.), žieminių aksesuarų (kepurių, pirštinių, šalikų), būtiniausių mokyklinių prekių (sąsiuvinių bei rašymo priemonių, pieštukų, flomasterių, kreidelių ir pan.). Taip pat vaikai labai laukia sveikinimo atvirukų su nuoširdžiausiais palinkėjimais.

Dovanas  renkame  iki š. m. gruodžio 16 d. Dėkojame už gerumą!

Skip to content