„LDK TV100“ laidos „ŠIMTADIENIS“ premjera įvyko!

„LDK TV100“ laidos „ŠIMTADIENIS“ premjera įvyko!

2024-02-12 Be kategorijos 0
Šimtadienis – tai graži, jaunatviška ir linksma mokyklinė tradicija, simbolizuojanti veržlumą, polėkį, paliekanti smagius ir šiltus prisiminimus apie mokyklą, mokytojus bei mokslo draugus…
Vasario 9-osios popietę gimnazijos vienuoliktokai su klasės vadove Aida Lukšiene pakvietė XXXII laidos abiturientus į „LDK TV100“ laidos „ŠIMTADIENIS“ premjerą! Renginyje dalyvavo ne tik abiturientai, bet ir jų tėveliai, mokytojai, buvę mūsų gimnazijos mokiniai. Dvyliktokams buvo suteikta galimybė tapti tikrais televizijos herojais: dalyvauti tiesioginėje TV žinių laidoje, „Sveikinimų koncerte“, „Beatos virtuvės“, „Klausimėlio“, „Farų“, „Teleloto“ ir „Lietuvos talentų“ laidose bei įveikti jiems skirtas užduotis. Šventinėje programoje buvo ne tik gimnazijos direktorės Kristinos Bajevienės, pavaduotojos Virginijos Giedraitytės, klasės vadovės Olgos Andrijanovienės bei pirmosios mokytojos Irmos Zimnickienės sveikinimai ir linkėjimai dvyliktokams, abiturientus sveikino net pats Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda! Kiekvienas pasirodymas buvo originalus, šmaikštus, vienuoliktokai labai stengėsi įkūnyti žinomų laidų herojus, dvyliktokai atlikti jiems skirtas užduotis, todėl ne vienas žiūrovas nuoširdžiai šypsojosi, buvo smagu matyti ne tik laimingus, bet ir vieningus mokinius.
Šventės metu abiturientams įteiktas šimtadienio kalendorius, pusatestačiai ir šmaikščios dovanėlės. Skambėjo nuoširdūs abiturientų padėkos žodžiai klasės vadovei bei mokyklinį kelią padėjusiems nueiti mokytojams. Šventės pabaigos akcentu tapo nuotaikingas abiturientų muzikinis pasirodymas.
Mieli abiturientai, linkime kuo didžiausios sėkmės ir ištvermės įveikiant likusį mokyklinio etapo kelią!
P. s. Renginio foto galerija gimnazijos FB puslapyje.
Skip to content