Mokyklinio mokinių meninio skaitymo konkurso laureatai

Mokyklinio mokinių meninio skaitymo konkurso laureatai

2024-01-22 Be kategorijos 0
Baltai žiemišką sausio 16-osios popietę mūsų gimnazijoje vyko jau tradiciniu tapęs 5-IVG kl. mokinių meninio skaitymo konkursas. Ne kartą esame girdėję, koks galingas yra žodis, o konkurso metu turėjome progą tuo įsitikinti ir patys. Mokiniai deklamavo lietuvių literatūros klasikų eiles, kurios ne tik praskaidrino nuotaiką, sukėlė nevalingas šypsenas, bet ne vienam paslapčia teko nubraukti ir graudžią ašarą, išgirdus jautrius, širdį veriančius skaitovų žodžius.
Na, o koks konkursas be laimėtojų😉. Šiais metais jų turime net 10!👏
5-8 kl. grupėje I vietą dalinasi Rokas Kovalevskis (5b) ir Adelė Urnavičiūtė (8b), II vieta atiteko Juliui Jankauskui (6b), III vietą dalinasi Goda Chlevinskaitė (6a) ir Paulina Bubnytė (6b).
IG-IVG kl. grupėje nugalėtoja tapo Ieva Našlėnaitė (IVG), II vietą dalinasi Brigita Jakonytė (IIIG) ir Aistė Šalkauskaitė (IVG), o III vieta atiteko Darijai Matulionytei (IIGb) bei Karinai Svorobovič (IIIG).
Sveikiname visus dalyvius ir prizininkus, o Rokui Kovalevskiui, Adelei Urnavičiūtei ir Ievai Našlėnaitei linkime sėkmės rajoniniame meninio skaitymo konkurso etape!🤝😊
Skip to content