Diena, kurios jausmų aprašyti neįmanoma…💛💚❤️

Diena, kurios jausmų aprašyti neįmanoma…💛💚❤️

2023-01-13 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Sausio 13-osios įvykių atmintis gyva ne tik prisiminimuose, žodžiuose, bet ir bendrose emocijose, kurias auginame suprasdami, vertindami ir dėkodami. Pagarbos šviesa mūsų gimnazijoje šiandien sklido iš anksti rytą uždegto ir kiekvieną bendruomenės narį sutinkančio atminties laužo, ant palangių sužibusių žvakučių liepsnelių, švelniai prie kiekvieno širdies prigludusių simbolinių neužmirštuolių, tylos ir apmąstymams skirto laiko, galimybėje dar kartą išgirsti, išjausti, suprasti svarbius mūsų šalies istorinius įvykius.
Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad įsidienojus toks gausus būrys mūsų bendruomenės narių nepabūgo žiemiškų oro išdaigų ir aktyviai sudalyvavo pirmą kartą organizuotame „Pagarbos bėgime“, įveikdami simbolinį 600m ar 2000m atstumą. Po aktyvios veiklos visi buvo pakviesti gimnazijos vidiniame kiemelyje simboliškai pasivaišinti karšta arbata bei sausainiais, pagal įveiktą atstumą pasirinkti pačių mokinių būtent šiam bėgimui kurtą spalvingą emblemą.
Visos bendruomenės susitelkimas, vieningumas, aktyvumas, mokinių savanorystės iniciatyvos liudija – mes prisimename, kodėl esame laisvi… Vienybėje mūsų stiprybė!
Skip to content