2a klasės kalėdinių atvirukų gamybos edukacija ir Netradicinės dienos veiklos

2a klasės kalėdinių atvirukų gamybos edukacija ir Netradicinės dienos veiklos

2022-12-28 Be kategorijos 0
Gruodžio 22 d. 2a klasės mokiniai drauge su mokytoja Sonata Verbaitiene vyko į Maišiagalos tradicinių amatų centrą, į kalėdinių atvirukų gamybos edukaciją. Pirmiausia amatų centre vaikai apžiūrėjo autorinių eglutės žaisliukų parodą „Naujametinė pasaka“. Edukatorė papasakojo, kokie tai žaisliukai ir iš kokių medžiagų jie pagaminti. Padedami edukatorės, naudodami įvairių spalvų dažus ir blizgučius, įjungę fantaziją ir kūrybą, vaikai pagamino tikrai šaunių atvirukų.
2a klasėje turininga ir gausi veiklų buvo ir paskutinė diena prieš atostogas. Vaikai dekoravo kalėdinius sausainiukus, gamino angeliukus, atliko užduotis, kurias teko išsitraukti iš kalėdinės kojinės. Už puikiai atliktas užduotis buvo apdovanoti saldžiu medaliu. Dar gruodžio pradžioje visi pasigamino po didelį kalėdinį žaisliuką, į kurį rinko antspaudėlius už gerus darbus. Juos nusikabinus ir suskaičiavus, paaiškėjo nugalėtojai, kurie buvo apdovanoti.
Visi kartu pasidengę Kūčių stalą, ramiai leisdami popietę, vaišindamiesi kūčiukais su kisieliumi antrokai linkėjo vieni kitiems šiltų ir jaukių švenčių bei gerų ateinančių Naujųjų metų. Ačiū antrokų mamoms už iškeptus, nuostabiai kvepiančius kalėdinius sausainiukus, už išvirtą labai skanų kisielių ir kitą pagalbą, be kurios mes nebūtume turėję tokios gražios popietės.
2a klasės mokytoja Sonata Verbaitienė
Skip to content