Kovo 11-ajai skirtas tarpmokyklinis tinklinio turnyras

Kovo 11-ajai skirtas tarpmokyklinis tinklinio turnyras

2022-03-16 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Kovo 14-ąją gimnazijoje įvyko jau tradiciniu tapęs Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti skirtas tarpmokyklinis tinklinio turnyras. Tai sporto šventė ne tik Vilniaus rajono mokiniams, bet ir mūsų kaimynams – Širvintų rajono gimnazistams. Labai džiugu, kad šiais metais turnyro globėja tapo Lietuvos Respublikos Seimo narė Rimantė Šalaševičiūtė!
Į turnyrą atvyko svečiai iš Širvintų Lauryno Stuokos Gucevičiaus, Nemenčinės Gedimino, Riešės ir Paberžės „Verdenės“ gimnazijų, be abejo varžybose dalyvavo ir mūsų gimnazijos komanda. Po ištrauktų burtų ir turnyro atidarymo užvirė kovos, o jos tikrai buvo stiprios. Iš dešimties varžybų net septyniose vyko pratęsimai!
Pasibaigus varžyboms ir susumavus visus taškus turnyro nugalėtojais tapo Širvintų Lauryno Stuokos Gucevičiaus gimnazija, II vietą po sunkių kovų išplėšė mūsų Algirdiečiai, III vieta atiteko Paberžės „Verdenės“ gimnazijos komandai, ketvirti liko Nemenčinės Gedimino gimnazijos vaikinai, penkti – Riešės gimnazistai. Turnyro uždarymo metu buvo apdovanoti geriausi komandų žaidėjai bei komandos prizininkės. Sveikinimo žodį tarė turnyro globėja Lietuvos Respublikos Seimo narė Rimantė Šalaševičiūtė ir gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė.
Sveikiname prizininkus bei visus turnyro dalyvius!
Skip to content