„Kita sotelė – Kalėdos!“

„Kita sotelė – Kalėdos!“

2019-12-12 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Kaišiadorys – nedidelis Lietuvos miestas, kurį gruodžio 10 d. nusprendė aplankyti 4b klasės mokiniai kartu su mokytojomis Neringa Pukalskiene ir Nijole Sadovskaja. Ketvirtokai vyko pasitikti Kalėdų! Kelionę pradėjome Vievyje ir riedėdami traukiniu – daugumai klasės mokinių tai buvo pirmoji kelionė šia transporto priemone, pro langus stebėjome besikeičiančius gamtos vaizdus, namus, žmones, o traukiniui sustojus mus pasitiko senoji išdidi Kaišiadorių geležinkelio stotis bei programos „Kita stotelė – Kalėdos“ mašinistės.
Vaikų klegesys ir šypsenos užpildė didelę ir jaukią stoties erdvę. Patekome į kelionę, kupiną geros nuotaikos ir įspūdžių… Programos metu vaikai per įdomius faktus, garsus, spalvas ir žaidimus susipažino su pasaulinėms Kalėdų ir kitų žiemos švenčių tradicijomis: pabuvojo Islandijoje, Suomijoje, Italijoje, Meksikoje, Amerikoje. Vaikai sutiko ne bet kokį, o virtualų Kalėdų Senį, dekoravo meduolius ir pilni įspūdžių vos spėjo į traukinį, kuris juos parvežė į Vilnių.
Vilniuje pasidairėme po šventiškai pasipuošusią geležinkelio stotį ir, kad būtų dar įdomiau, namo į Maišiagalą vykome autobusu iš Vilniaus autobusų stoties.
Grįžome kupini gerų emocijų ir jaukaus šventinio laukimo.

Skip to content