Kalėdinė premjera „Keistuolių“ tetatre

Kalėdinė premjera „Keistuolių“ tetatre

2019-12-05 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Gruodžio 5 d. 3a klasės mokiniai kartu su mokytoja Sonata Verbaitiene vyko į kalėdinę premjerą „Keistuolių“ teatre. Vaikai žiūrėjo spektaklį „Kaip laikrodžiai Kalėdas mušė“. Tai istorija apie laikrodininką Johaną ir jo laikrodžius. Johanas dažnai sulaukia savo dirbtuvėse pačių įvairiausių laikrodžių savininkų, jų keisčiausių, paprasčiausių ir sudėtingiausių užsakymų. Bet šį sykį jis sulaukia neeilinio kliento. Johanui tenka ypatinga užduotis – išrinkti laikrodį, kuris išmuš Kalėdas pačiam Kalėdų Seneliui!
Laikrodžių kompanija dirbtuvių lentynose įtempia savo spyruokles ir dirželius, nes kiekvienas iš jų trokšta būti tuo ypatinguoju, užimsiančiu garbingą Kalėdų Senelio laikrodžio vietą. Dėl šios vietos varžėsi labai skirtingi laikrodžiai: ilgą istoriją jau nutiksėjęs senovinis laikrodis Janas, žaismingas vaikiškas laikrodukas Jonukas, išmanusis moksliukas Juani, techno melodijas pypsintis elektroninis Džonas ir rytinis žadintuvas Vania. Visi jie trokšta būti patys laikrodiškiausi, kalėdiškiausi ir verčiausi Kalėdų Senelio draugijos.
Kad ir kokie skirtingi bebūtų Johano laikrodžiai, konkurencinga kelionė į vieno vienintelio Kalėdų Seneliui Kalėdas mušančiojo titulą pažėrė eilę netikėtumų ir visai netikėtą baigtį. Laikrodžiams, kaip ir žmonėms, labai svarbu atrasti bendrą kalbą ir ritmą!
Ši įtraukianti, nuotaikinga ir pamokanti istorija nepaliko nė vieno abejingo žiūrovo, o po spektaklio trečiokus pradžiugino susitikimas su Kalėdų Seneliu.
3a klasės mokytoja Sonata Verbaitienė

Skip to content