Comenius savaitė (balandžio 3-8) mokykloje baigėsi, o šypsenos veiduose liko!

Comenius savaitė (balandžio 3-8) mokykloje baigėsi, o šypsenos veiduose liko!

2011-04-19 Be kategorijos Be kategorijos @en 0

Atsisveikinus su svečiais (mokyklų vadovais, koordinatoriais, mokytojais ir mokiniais) iš Slovakijos, Turkijos, Latvijos bei Ispanijos lieka šilti prisiminimai, patys geriausi įspūdžiai, užsimiršta darbas. Nebūtume sulaukę tokių gerų atsiliepimų, nuoširdžių padėkų, tiek iš svečių, tiek iš Nacionalinės Agentūros (ŠMPF), be Jūsų visų pagalbos. Nuoširdžiai dėkoju mokyklos administracijai, visai Comenius darbo grupei, projekte dalyvaujančioms klasėms (3-kams, 5-okams, 6-okams, 8-okams), mokiniams (ypač vyresniųjų klasių), įsitraukusiems į projekto veiklą metų eigoje ir rengiantis svečių sutikimui, bei visiems mokyklos mokytojams.

Būtų buvę labai sudėtinga organizuoti svečių pavėžėjimą, jei ne geranoriška mokytojų bei tėvelio Jono pagalba. Svečiai nebūtų išragavę visų lietuviškų skanumynų, jeigu ne mūsų mokytojų, mokinių ir jų mamų sumanumas bei puikūs kulinariniai gebėjimai. O ką būtume darę paskutinį vakarą be virėjos Aldonos pagalbos gaminant cepelinus bei kantriai aiškinant svečiams mūsų nacionalinio patiekalo gamybos ypatumus? O kur dar turtinga I. Dutkevičienės bei J. Voskanienės muzikinė programa!

Visą savaitę Brigitos Stanevičienės bei Irinos Romančenko šeimos globojo mūsų jauniausius svečius iš tolimosios Turkijos. Vaikai grįžo namo kupini įspūdžių ir turiningai praleidę laiką.

Dar kartą dėkoju visiems ir linkiu, kad išliktumėte tokie pat aktyvūs, novatoriški ir toliau. Viliuosi, kad dar daugiau mokyklos bendruomenės narių įsitrauks į projektinę veiklą.

Gerų, kūrybiškų idėjų tolimesniame projekto įgyvendinimo etape.

Projekto koordinatorė mokykloje Sigita Šližauskaitė

Skip to content