1a klasės šventė „Suskambo Kalėdų varpeliai“

1a klasės šventė „Suskambo Kalėdų varpeliai“

2017-12-29 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Gruodžio 22 dienos rytą tėvelius, senelius ir kitus svečius sukvietėme į gimnazijos salę, kur vyko 1a klasės šventė „Suskambo Kalėdų varpeliai“. Svečius pradžiuginome vaidinimu „Kalėdų stebuklai“. Jo metu snaigės ir fėjos kvietė visus klausytis stebuklingos pasakos, o scenoje vyko tikri burtininko sukurti ir sukelti stebuklai, kuriais labai stebėjosi Juokdarys. Šaunuolis zuikis skubėjo kepti kalėdinio pyrago, Raudonkepuraitė keliavo lankyti sergančios senelės ir visai nebijojo vilko.
Nors burtininkui teko gelbėti Raudonkepuraitę iš vilkų nagų, tačiau apsukri mergaitė sugebėjo pabėgti. Lapė taip pat nuolat bėgo nuo vilkų, net apsimetė negyva. Tačiau ji padėjo buratinui rasti pamestą raktelį. Fėjos nuliūdusiam princui į pilį nusiuntė Pelenę, kuri, žinoma, pabėgo pamesdama batelį. Karalienė įsakė visur ieškoti Pelenės, kad tik jos princas neliūdėtų. Į pagalbą karalienei atskubėjo pingvinai. Jie surado Pelenę ir atvedė ją į pilį. Šioje pasakoje visi stengėsi padėti vieni kitiems, nes artėja Kalėdos, stebuklų metas. Pūga nors ir šoko Tango, bet neužpustė kelio Kalėdų Seneliui, kuris pasirodė pačiu laiku. Vaikai kartu žaidė, šoko, o gerai atlikę Senelio užduotis, gavo po dovanėlę.
Šventę pratęsėme klasėje prie vaišėmis nukrauto stalo, linkėdami vieni kitiems gerumo, ramybės ir jaukių švenčių. Nuoširdus ačiū pirmokų tėveliams, padėjusiems organizuoti tokią šaunią šventę.
1a klasės mokytoja Sonata Verbaitienė

Skip to content