Europos kalbų diena

Europos kalbų diena

2017-09-26 Be kategorijos 0

EDL_Logo1 "Valstybės atkūrimo šimtmečio  akivaizdoje praeitis suvokiama ne tik kaip priežastis iškilmingai paminėti svarbią sukaktį, bet ir kaip paskata susimąstyti apie praeities svarbą dabarčiai ir dabarties klausimus praeičiai: ką valstybei ir visuomenei pavyko nuveikti per Šimtmetį, kokius svarbiausius tikslus keliame sau artėjant naujam – antrajam Šimtmečiui"


Rugsėjo 26 ąją – Europos kalbų dieną –  gimnazijoje humanitarinių dalykų metodinės grupės mokytojos kvietė minėti kiek kitaip.  Šiais mokslo metais  visi mokiniai rašė  laiškus-sveikinimus Lietuvai (valstybės  atkūrimo 100-mečio proga) kalbomis, kurias mokomės mūsų gimnazijoje.

Pasitarę, pasikonsultavę su kalbų, istorijos mokytojais, apgalvoję laiško idėją visi gimnazijos mokiniai per pirmą pamoką kibo į darbus.  Jie ne tik rašė laiškus, bet kūrė eilėraščius, piešė gražiausius Lietuvos objektus, vietas.

Puiki, pakili nuotaika, pagarba, nuostabūs linkėjimai Lietuvai įvairiomis kalbomis atsispindi mokinių darbuose. Rezultatas tik įrodo – kartu galime daugiau!

Kviečiame visus  pasidžiaugti gražiausiomis  akimirkomis: 

https://www.youtube.com/watch?v=v93rC-XsJ-Q&feature=youtu.be

Sigita Šližauskaitė, humanitarinių dalykų metodinės grupės pirmininkė, anglų kalbos mokytoja metodininkė

Skip to content