Nuskambėjo PASKUTINIS SKAMBUTIS…

Nuskambėjo PASKUTINIS SKAMBUTIS…

2022-05-26 Be kategorijos 0
Nuskambėjo PASKUTINIS SKAMBUTIS… Jo skambesys į gyvenimą palydi jau 30-ąją gimnazijos abiturientų laidą!
Į gimnazijos salėje vykusią šventę abiturientus palydėjo pirmokėliai. Renginį organizavo IIIG klasės mokiniai drauge su klasės vadove Danute Stapulioniene, jį pradėjo ir vedė puikus vedėjų duetas – Gerda Jurgelevičiūtė ir Austas Mateika. Tradiciškai abiturientus sveikino gimnazijos direktorė Kristina Bajevienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Virginija Giedraitytė, pirmoji mokytoja Ramutė Barutytė, klasės vadovė Daiva Čatrauskienė. Apvainikuojant nuveiktus darbus abiturientams įteikti Padėkos raštai.
Sveikinimo programėles paruošė ir abiturientus sveikino pirmokėliai (mokytojos Sonata Verbaitienė ir Laimutė Maslinskienė): deklamavo eiles, dainavo daineles ir, kaip patys sakė, norėdami pasaldinti nelengvą dvyliktokų gyvenimą, įteikė jiems Paskutinio skambučio tortą!
Nuoširdžius žodžius tėvelių vardu tarė Božena Kasparienė.
IIIG klasės mokiniai parodė filmuką su mokytojų palinkėjimais dvyliktokams, linkėdami sėkmingo skrydžio dainavo dainą „Skrydis“ ir įteikė pačių gamintus varpelius.
Visus sujaudino dvyliktokų sukurtas filmukas apie gimnazijoje praleistus dvylika metų… Gimnazijai jie dovanojo suolelį, ant kurio, tikimės, sugrįžę ne kartą prisės, IIIG klasės mokiniams paliko Testamentą, mokytojams skyrė padėkos žodžius ir dovanojo gėlių žiedus, o gimnazijos kiemelyje pasodino medelį…
Dvylika mokslo metų lydėjo šiuos mokinius mokyklinis skambutis. Linksmas ir įsakmus jo skambesys tapo kasdienio gyvenimo dalimi, tačiau viskas gyvenime turi savo pradžią ir pabaigą. Su pačiais nuoširdžiausiais linkėjimais sveikiname visus abiturientus, pradedančius naują gyvenimo etapą. Gero skrydžio!!!
IIIG klasės vadovė Danutė Stapulionienė
Skip to content