„Karjera ir studijos 2022“

„Karjera ir studijos 2022“

2022-04-06 Be kategorijos Be kategorijos @en 0
Ką veiksiu pabaigęs mokyklą? Kokį tolimesnį kelią pasirinkti? Kaip būti sėkmingu ir dirbti mėgiamą darbą? Atsakymų į šiuos ir daugelį kitų klausimų nori surasti kiekvienas mokinys. Kovo 31 d. IIG, IIIG ir IVG klasių mokiniai drauge su mokytoja Danute Stapulioniene ir socialine pedagoge Aida Lukšiene vyko į Lietuvos parodų ir kongresų centrą Litexpo, kur lankėsi tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Karjera ir studijos 2022“ bei aplankė švietimo inovacijų parodą ,,Mokykla 2022”.
Šių metų parodos tema – karjera ir mokymasis visą gyvenimą. Mokiniai aktualios jiems informacijos ieškojo tiesiogiai bendraudami dalyvių stenduose, paskaitose ir pranešimų metu konferencijų salėse, workshopuose, neformalių susitikimų metu su mokymo įstaigų ir verslo atstovais, karjeros konsultantais bei garsiomis ir įkvepiančiomis asmenybėmis.
Karjera ir studijos vyko 4 ir 5 salėse. 4 salė – Profesijos gyvai: aktualiausių rinkoje profesijų pristatymas, profesinis mokymas, valstybės tarnybų ir Lietuvos kariuomenės prisistatymai. 5 salė – Aukštasis, koleginis mokslas Lietuvoje, švietimo organizacijos, verslo įmonės, karjeros konsultacijų erdvė Pažink save, influencerių kalvė bei renginių zona ,,Unikalusis Aš”.
Kiekvienas mokinys pasirinko tai, kas jam įdomu ir aktualu šiai dienai, džiaugėsi gauta informacija ir mielai dalinosi patirtais įspūdžiais.
Skip to content